Csipegető

Kedves Leendő 5. évfolyamos Diákok és Kedves Szülők!

Szombat délelőttönként 9-11 óra között 3 alkalommal iskola kóstolgató “csipegető”  foglalkozást tartunk. Ezeknek az alkalmaknak a célja, hogy a gyerekek megismerjék az iskola épületét, tanárait, hogy a szóbeli felvételi vizsgán/ismerkedő beszélgetésen már otthonosan érezzék magukat a Kosztolányi Dezső Gimnáziumban.

A foglalkozásaink ingyenesek és nem kötelezőek, csak lehetőséget szeretnénk kínálni a negyedikes gyermekeknek az iskolánkkal való barátkozásra. 

2023. évben is tartunk Csipegető foglalkozásokat, melyre szívesen várjuk a kics 4. évfolyamos gyermekeket az alábbi foglalkozásokra :

2023.január 28. 9-11 óra között az alábbi foglalkoztatások lesznek a különböző tagozatokat bemutatva: magyar nyelv és irodalom, matematika, angol nyelv, kémia (kísérletek)

2023. február 4.9–11 óra között az alábbi foglalkoztatások lesznek a különböző tagozatokat bemutatva: magyar nyelv és irodalom, matematika, angol nyelv, testnevelés (kérjük tornacipőt és kényelmes ruházatot hozzanak a gyerekek)

2023.február 11. 9- -11 óra között az alábbi foglalkoztatások lesznek a különböző tagozatokat bemutatva:  magyar nyelv és irodalom, földrajz, angol nyelv, német nyelv


Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk itt a Kosztolányi Dezső Gimnáziumba!

A játékot az alábbi linken érik el!